+36209389624 trening@krafts.hu

kraft

Rapid, kreatív csapatépítő tréning

új helyzet

Miért lesztek hatékonyabbak? 

Mert új helyzetbe kerültök, egy közös képet festetek meg – a régi rutinok nem fognak működni, de segítünk új megoldásokat találni, amiket a munkátok során tudtok hasznosítani.

Milyen eredményre számíthattok?

Optimalizálhattok eddig fel nem ismert folyamatokat, jobb minőségű kapcsolódást alakíthattok ki egymás között, inspirációt gyűjthettek egy helyzet, projekt, innováció kigondolásához.

Hangolódjunk

A tréning röviden

A program ideje alatt a csapat egy közös festmény elkészítésén dolgozik. 

Tréningünk során a résztvevők minden téren szokatlan helyzetben találják magukat, előzetes rajzkészségre vagy festeni tudásra nincs szükség

A folyamat során a csapattagok gyakorolhatják:

  • rugalmas megküzdési stratégiáikat
  • alkalmazkodó készségüket
  • együttműködési készségüket 
  • kreativitásukat 
  • jobb agyféltekés készségeik bemozdítását – mint képzelet, vizualizáció, érzelmi intelligencia, ösztönösség, intuició, tudatos jelenlét
  • fejlődés fókuszú gondolkodással kapcsolatos készségeiket 
  • önreflektív gondolkodást

A csapattagok közötti kapcsolódás, a bizalom, a kialakult csoportnormák, az egyéni készségek, erőfeszítések a csapat teljesítőkészségének, a produktivitásnak az alapfeltételei, így a tréning jelentősége a csapatkohézió erősödésében is mérhető változást hoz. 

A kreatív, de szokatlan alkotó folyamat inspirálóan hat, az eközben megélt készségeket a csapat saját projektjeik megvalósításához tudja mozgósítani. Így a transzformáció egy adott projekt innovatív kivitelezésében kap majd szerepet.

Részletek

Helyszín és ár

Művészet

Üzlet és kreativitás

A kreativitás nem öncélú művészkedést jelent, hanem képességet arra, hogy csapatotok kitűnjön a többi közül. 

A kreatív intelligencia, a tapasztalat útján megtanult folyamat hasznosítása a tréning elvégzése után.

Az üzleti kreativitás az információk egyedi felhasználását jelenti, olyat meglátni, amit más nem lát meg.

Az általunk kidolgozott csapatépítő célja a bennetek lévő kreatív energia felismerése, megélése és fejlesztése

Így született meg a Kraft ötlete

Idea

Körülbelül egy éve az ArtBuda műhely alkotócsapata több felkérést kapott csapatoknak szóló művészeti képzés létrehozására. Az ArtBuda tagjaival- képzőművész, gazdasági szakember, tréner/tanácsadó – kidolgoztunk egy friss és rugalmas szemléletű kreatív csapatépítőt, amelyben az alkotás folyamatát a résztvevők egyénileg és csapatként is meg tudják élni. Így voltunk ezzel mi is, amikor a pilot során személyes élménnyé vált az alkotás és saját együttműködésünk folyamata, ezért igazán meggyőződéssel, jó szívvel ajánljuk Nektek a Bennetek a Kraft rapid, kreatív művészeti tréningünket! 

innováció

Együttműködés

Több információra van szükséged?