+36209389624 trening@krafts.hu

Török Judit

life és teamcoach, executive coach, mediátor

Coaching munkáinak középpontjában a döntés és karrierváltás, az egyéni kontroll visszanyerésének támogatása,  a vezetői kompetenciák és készségek, valamint az egyénekben lévő kreatív energiák felszínre hozása áll. Szívesen dolgozik vezetőkkel és csapatokkal. A csapatkohézió erősítésében és közösségfejlesztésben szerzett tapasztalatait kis -és középvállalkozói, illetve iskolai környezetben szerezte.

Holicska István

képzőművész

Jártas a hagyományos képzőművészeti technikákban, illetve a számítógépes képfeldolgozás és fényképezés terén is. Szakmai tapasztalatait Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Berlinben szerezte.

Egri Dóra

koordinátor

Az ArtBuda Alkotóműhely egyik alapítója. Projekt folyamatokban gondolkodó alkotó, gazdasági és marketinges tapasztalattal. Kreatív energiáit vegyíti szervezői készségeivel, a tréning előkészítésében, lebonyolításában és elszámolásában vesz részt.

Miért versenyelőny egy kreatív csapat?

Gyakran hallani, hogy az innováció szükséges érték, a kreatív csapattag meg kezelhetetlen különc, akivel csak a baj van, csapongásaival a teljesítményt rombolja.

De ez önmagában így nem igaz. A kreatív csapattag az innovatív megoldások forrása, a kreativitás az innováció előszobája. A kreativitás nem öncélú művészkedést jelent, hanem képességet arra, hogy csapatotok kitűnjön a többi közül. Az üzleti kreativitás az információk egyedi felhasználását jelenti, olyat meglátni, amit más nem lát meg. Az általunk kidolgozott csapatépítő célja a bennetek lévő kreatív energia felismerése, megélése és fejlesztése.

A kreatív intelligencia, a tapasztalat útján megtanult folyamat hasznosítása a tréning elvégzése után.

Rapid, kreatív csapatépítő tréning

Mi, hárman – Török Judit coach/tanácsadó, Egri Dóra gazdasági szakember és Holicska István képzőművész – az ArtBuda Alkotóműhelyben találkoztunk. Beszélgetéseink során született meg a Kraft ötlete, amibe mindhárman tudásunk és tapasztalatunk legjavát tudjuk beleadni. Kidolgoztuk az újszerű, friss és rugalmas szemléletű kreatív csapatépítőt, amelyben az alkotás folyamatát a résztvevők egyénileg és csapatként is meg tudják élni. A pilot során személyes élménnyé vált az alkotás, az együttműködésünk folyamata és a  megvalósult tréningek során érkezett elégedett visszajelzések után, biztosak vagyunk benne, hogy másoknak is katartikus élményt okoz a tréning. Meggyőződéssel és jó szívvel ajánljuk Nektek a “Bennetek a Kraft” rapid, kreatív művészeti tréningünket! 

A tréninget két kreatív facilitátor vezeti, Török Judit team coach és Holicska István képzőművész.

krafterek

vélemények

Egy napra Titeket is a csapat tagjainak éreztelek. Fantasztikus emberek, találó útmutatás!

Bori

Örülök, hogy olyan kérdésekre is rávilágítottatok, amiket a mindennapokban kicsit tabuként kezelünk – kinek meddig terjed a felelőssége, ki milyen döntést hozhat meg? Köszönöm!

Gábor

Köszönjük, köszönöm, hogy megláthattam egy új oldalát a csapatunknak, mind egyénben, mind közösen egységben.

Janó

Köszönöm a kizökkentést, az izgalmas új szituációkat és a folyamatos támogatást mindehhez! Finom volt a kávé!

Nóri

Hatékonyság

Több információra van szükséged?