+36209389624 trening@krafts.hu

Rapid, kreatív csapatépítő tréning

kapcsolat

Egri Dóra

+ 36 20 938 96 24

Török Judit

+36 70 372 56 40

trening@krafts.hu

6 + 11 =

Gyakori kérdések 

Ezen a tréningen nincs sablon és nem másoljuk le híres festők alkotását sem! Itt a csapatok önállóan találják ki a témát, a színeket és úgy alkotnak meg egy közös képet! Az alkotás folyamata az út, a kreativitás felismerése, megélése és kibontakoztatása!

A tréninghez nincs szükséged rá, egy nonfiguratív festményt hoztok létre, közösen.

Két szakember, a tréner és a képzőművész közös együttműködése vezeti végig a csapatot, közös inspiráció alakítja ki a festés témájának alakját, színeit. Minden tréning más és más eredménnyel ér véget, a csapat igényei, képességei által meghatározva. A közös kép festése eszköz a bennetek végbemenő folyamatok kifejezésére.

Tréningünk:

100% – élményalapú

100% – jobb agyféltekét mozgató

100% – jelentudatosságot igénylő

100% – fejlődésfókuszú gondolkodást használó

100% – rezilienciát fejlesztő

A Kraft tréning időtartama 5 x 60 perc.

Miért segít a kreativitás megkülönböztetni a sikeres cégeket a sikertelenektől? Mert másként használják a rendelkezésükre álló készségeket, ötlet- és tudás arzenált. Ugyanazt látják a piacból, mint amit a versenytársak is, mégis teljesen mást gondolnak a lehetőségekről.

Bevezető, ráhangoló szakaszt váltja a kép tervezés, majd festés, végül az értékelés. Ezeket a szakaszokat elválasztjuk kávészünetekkel vagy ebéddel.

Asztal, székekkel. Az eszközöket mi biztosítjuk. Mindenki kap kötényt a festés ideje alatt, minőségi ecseteket és festékeket. A szünetekben Nespresso kávé a hozzávalókkal, kekszek, sütik állnak rendelkezésetekre. 

Kisebb csapatoknak (max.14 fő), akik rendszeresen részt vesznek egymás munkafolyamatában, állandó vagy projekt alapon szervezik munkájukat, az együttműködés a  hatékonyságuk feltétele.

Optimalizálhatnak eddig fel nem ismert folyamatokat, jobb minőségű kapcsolódást alakíthatnak ki egymás között, inspirációt gyűjthetnek egy helyzet, projekt, innováció kigondolásához.

reziliencia

Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő1 day ezelőtt
Szolgálati közlemény: szerver hiba-csere-költözés miatt a honlapunk néha nem elérhető!

✳️ Török Judit trénerünkkel még tudtok kötetlenül beszélgetni szervezeti kérdésekkel, egyéni motivációval, kreatív gondolatokkal! Hívjátok bizalommal; +36 70 372 5640
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő6 nappal ezelőtt
A motiváció
Az a kihívás hat motiváló erőként, amely folyamatban az elérendő cél még éppen megvalósítható! Ehhez az egyénnek van készségtára, de a kivitelezés valami mást, egyedit, eredetit is igényel. A komfort zónában minden ismerős, a kihívások száma csekély. A kreatív gondolatok, az inspiráló erő felfedezése egy-egy kihívás során motiváló, és az egyén mindig tanul közben. De ha csak egy ilyen van a csapatotokban?
🔔 Legyetek többen!

Bennetek a KRAFT! Csapatként alkotni
Bennetek a KRAFT! Kreatív és rapid csapatépítő tréning
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítőKraft, kreatív csapatépítő megváltoztatta a borítóképét.1 week ezelőtt
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő1 week ezelőtt
2021
👉🏻 Kezdjük mindjárt azzal, hogy az előző évben kezdődő nagyon váratlan és erőteljes változások a VUCA-nál is változékonyabb helyzetbe hoztak mindnyájunkat.
👉🏻 Vezetőként most gondolj a csapatodra! Mi motiválja őket? Mitől tudnak jól együttműködni? Hogyan oldanak meg feladatokat? Miként kommunikálnak? Hogyan adnak visszajelzést egymásnak?
👉🏻 Ha a válaszaid alapján úgy érzed, lehetne jobban is, most egy különleges év indító lehetőséggel készülünk.
👉🏻 Mini diagnózis. Ha érdekel a Bennetek a Kraft kreatív és rapid csapatépítő tréning, és főként az, hogyan szolgálja ez a program a csapatműködés optimalizálását, a Te csapatodban rejlő fejlődési lehetőségeket, akkor most, egész januárban a rendelkezésedre állunk.
👉🏻 Hívd vagy írj Juditnak itt messengeren, kérdezz tőle, beszélgetve sokat tud segíteni Neked/Nektek!
👉🏻 Török Judit a Kraft csapat trénere, teamcoach és executive coach
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő1 hónappal ezelőtt
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő1 hónappal ezelőtt
A megerősítés, az elismerés és a bátorítás nem csak a kapcsolatokat teszi jobbá, de nagyban hozzájárulnak a csapatok/szervezetek hatékonyabb működéséhez is.
Még a legproaktívabb, önálló munkaerőnek is szüksége van elismerésre, megerősítésre.
Ismerősünk a napokban mesélte, hogy év végén szokott kapni jutalmat, aminek mindig nagyon örül, de nagyon jól esne, ha szóban is kapna elismerést a főnökétől.
Nálatok hogyan néz ki a visszajelzés, megerősítés kultúrája?
Vezetőként mi mindent teszel ennek érdekében?
A Bennetek a Kraft rapid élménytréningen ezt a területet is érintjük!

Hatékonyság

Több információra van szükséged?