+36209389624 trening@krafts.hu

Rapid, kreatív csapatépítő tréning

kapcsolat

Egri Dóra

+ 36 20 938 96 24

Török Judit

+36 70 372 56 40

trening@krafts.hu

4 + 8 =

Gyakori kérdések 

Ezen a tréningen nincs sablon és nem másoljuk le híres festők alkotását sem! Itt a csapatok önállóan találják ki a témát, a színeket és úgy alkotnak meg egy közös képet! Az alkotás folyamata az út, a kreativitás felismerése, megélése és kibontakoztatása!

A tréninghez nincs szükséged rá, egy nonfiguratív festményt hoztok létre, közösen.

Két szakember, a tréner és a képzőművész közös együttműködése vezeti végig a csapatot, közös inspiráció alakítja ki a festés témájának alakját, színeit. Minden tréning más és más eredménnyel ér véget, a csapat igényei, képességei által meghatározva. A közös kép festése eszköz a bennetek végbemenő folyamatok kifejezésére.

Tréningünk:

100% – élményalapú

100% – jobb agyféltekét mozgató

100% – jelentudatosságot igénylő

100% – fejlődésfókuszú gondolkodást használó

100% – rezilienciát fejlesztő

A Kraft tréning időtartama 5 x 60 perc.

Miért segít a kreativitás megkülönböztetni a sikeres cégeket a sikertelenektől? Mert másként használják a rendelkezésükre álló készségeket, ötlet- és tudás arzenált. Ugyanazt látják a piacból, mint amit a versenytársak is, mégis teljesen mást gondolnak a lehetőségekről.

Bevezető, ráhangoló szakaszt váltja a kép tervezés, majd festés, végül az értékelés. Ezeket a szakaszokat elválasztjuk kávészünetekkel vagy ebéddel.

Asztal, székekkel. Az eszközöket mi biztosítjuk. Mindenki kap kötényt a festés ideje alatt, minőségi ecseteket és festékeket. A szünetekben Nespresso kávé a hozzávalókkal, kekszek, sütik állnak rendelkezésetekre. 

Kisebb csapatoknak (max.14 fő), akik rendszeresen részt vesznek egymás munkafolyamatában, állandó vagy projekt alapon szervezik munkájukat, az együttműködés a  hatékonyságuk feltétele.

Optimalizálhatnak eddig fel nem ismert folyamatokat, jobb minőségű kapcsolódást alakíthatnak ki egymás között, inspirációt gyűjthetnek egy helyzet, projekt, innováció kigondolásához.

reziliencia

Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
A Kraft csapatépítő segít túllendíteni benneteket a nem kreatív időszakokon! Kérj információt tőlünk és elmondjuk, hogyan!
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
Csapatban dolgozni - kihívás
A jó csapat, a megfelelő munkahelyi környezet, az anyagi juttatások bizonyára lelkesedéssel töltik el a dologozókat. De kell még valami...és ez a kihívás. Ez az, amiben a lelkesedés, az önmotiváció, az egyéni siker lehetősége, a hatékonyság megélése ösztönzően hat.
A Bennetek a KRAFT garantált kihívás!
Bennetek a KRAFT! Csapatként alkotni
Bennetek a KRAFT! Kreatív és rapid csapatépítő tréning
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
Csapatban dolgozni - kreatív ötletek
Lehet bízni abban, hogy sokfélék vagyunk. Az egyének diverz gondolkodása igazán jól jön akkor, amikor ötletekkel kell előállni. Máris létre jöhet a kreatív alkotószellem. A csapatfolyamatokban előre kódolt, hogy valakinek mindig lesz olyan ötlete, amihez a többiek kapcsolódni tudnak. Csak legyen valaki, aki kreatívan rendszerezi a sok ötletet és kiválasztja azt, ami akár versenyelőnyt jelenthet.
Te bízol a csapattársakban?
Bennetek a KRAFT! Csapatként alkotni
Bennetek a KRAFT! Kreatív és rapid csapatépítő tréning
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
Csapatban dolgozni - problémamegoldás
A kreatív készségtár fejlesztése lehet a kulcs abban, hogyan oldjunk meg problémákat. A probléma helyzetek olyan alkotási folyamatoknak adnak lehetőséget, ahol a kísérletezés, az ötletek kipróbálása, az intuitív megérzések segítik életre a megoldásokat.
Bennetek a KRAFT! Csapatként alkotni
Bennetek a KRAFT! Kreatív, rapid csapatépítő tréning
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
A KRAFT rapid csapatépítő tréning, fókuszában a kreativitás áll, amely összehozza a kreativitást az innovációval! Az erő, a kitartás, a rugalmasság, az inspiráció és a kreativitás elegye a KRAFT!
Kraft, kreatív csapatépítő
Kraft, kreatív csapatépítő
A tréning során több részletből álló képet hoztok létre. A felületeknek kapcsolódniuk, alkalmazkodniuk kell egymáshoz, pont mint nektek a munkahelyi folyamatokban. A csapatmunka során sokszor felbukkannak ellentétes vélemények. Hogy jelenik meg ez egy közös alkotásban és hogyan tudjuk ezt kezelni?

Hatékonyság

Több információra van szükséged?